CENE TEZGI NA NOVOJ PIJACI OD 15 DO 25 HILJADA DINARA, PIJAČARINA 200 DINARA PIJAČNIM DANOM I 170 DINARA ZA OSTALE DANE U NEDELJI

APATIN DRUŠTVO EKONOMIJA SRBIJA VESTI VOJVODINA

Opštinsko veće je na današnjoj vanrednoj sednici utvrdilo cene licitacije tezgi na novoj pijaci kao i cene pijačarina.Članovi veća su na današnjem zasedanju razmatrali dopis „APATINSKOG TRŽNOG CENTRA“  sa predloženim cenovnikom i smanjili predložene cene zakupa tezgi za 5000 dinara.

Članovi  veća su usvojili odluku prema kojoj će licitacija za tezge treće kategorije kretati od 15000 dinara, za drugu kategoriju od 20.000 i za prvu od 25.000 dinara. Usvojena je i cena zakupa rashladnih vitrina i komora koja je sa predloženih 75.000 dinara smanjena na 60.000 dinara.

Predsednik Veća,dr  Živorad Smiljanić je rekao da će centar biti završen do kraja avgusta a prve licitacije tezgi održaće se polovinom meseca.

„ Obećali smo prodavcima da cene neće biti veće u odnosu na one koje su do sad plaćali, pijačarina će se plaćati pijačnim danima po ceni od 200 dinara a ostalim danima 170 „ dodao je Smiljanić.

Istaknuto je da je iznenađujuće interesovanje kod kupaca koji su plaćali i 1000 evra za kvadrat na novoj pijaci kao i to da su svi lokali uz put odavno prodati.Smiljanić  je izvestio većnike da je po novoj raspodeli prostora u ATC -u opštini ostalo 18 lokala sa preko 380 kvadratnih metara.

Sednica Opštinskog veća 30,07,2014 vanredna, pijacaNova Pijaca Apatin,tržnica Nova Pijaca Apatin,tržnica

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *