BRATSTVO SIGURNO U PAČIRU, TEREKVEŠU SAMO BOD U RATKOVU

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Fudbalski klub Bratstvo nastavio je pobednički niz, ovoga puta bili su bolji od ekipe Bačke iz Pačira sa 2:0. Sigurna i ubedljiva igra Prigrevčana je ono što karakteriše prva dva kola prolećnog dela prvenstva, a dve pobede od po 2:0 pokazuju koliko se pažnje posvećuje i defanzivnim zadatcima. Narednog vikenda Bratstvo će prvi put u drugom delu prvenstva igrati pred svojim navijačima, a u goste im dolazi Radnički i Sombora.

Svilojevački Terekveš remizirao je sa ekipom Radničkog iz Ratkova 1:1. U narednom kolu Terekveš je domaćin ekipi Stanišić.

Odigrane su i utakmice Međuopštinske lige Sombor-Apatin-Kula-Odžaci a ekipe sa teritorije opštine Apatin postigle su sledeće rezultate: Dinamo iz Sonte poražen je u Kolutu od ekipe Jedinstva sa 2:0, Sonćani će u narednom kolu dočekati ekipu Crvenke. Partizan iz Kupusine poražen je na svom terenu od ekipe Aleksa Šantić sa 3:2, ekipa Partizan je slobodna u narednom kolu. Jedinstvo sa Ribareva izgubilo je minimalcem od trenutnog lidera prvenstva ekipe Hajduk Junior. Salašari će narednog vikenda gostovati ekipi Alekse Šantića.