CEKOS NIZOM AKTIVNOSTI OBELEŽIO DEČIJU NEDELJU

APATIN KULTURA VESTI

U periodu od 2. do 8. oktobra tradiocionalno se održala Dečja nedelja. Ove godine u Srbiji ona se realizuje pod sloganom Gradimo mostove među generacijama za radost svakog deteta.

Centar za kulturu i obrazovanje Sonta je treću godinu zaredom organizovao aktivnostu u sklopu Dečje nedelje. U skladu sa ovogodišnjim sloganom u ponedeljak sa početkom u 17 sati u Sonti je započeta je Škola šaha koja će se održavati svakog ponedeljka i srede od 17 sati u prostorijama seoske biblioteke.

Pored toga, Dramski studio CEKOS-a je organizovao tri igranja predstave Smešna bajka, u ponedeljak u Sonti, u utorak u Svilojevu i u četvrtak u Prigrevici za decu iz ovih sela.

Takođe, u sredu u prostorijama škole u Sonti organizovana je promocija knjige Naša zajednička uloga za decu i nastavnike škole. U pitanju je knjiga čiji su autori mladi glumci iz Sonte, Apatina i Sombora.

CEKOS, Decija nedelja sonta (1) CEKOS, Decija nedelja sonta (2) CEKOS, Decija nedelja sonta (3) CEKOS, Decija nedelja sonta (4) CEKOS, Decija nedelja sonta (5) CEKOS, Decija nedelja sonta (6)