ČEDOMIR MILOJEVIĆ I ALEKSANDRA KUSTOR NAJPOPULARNIJI SPORTISTI U 2014 GODINI

APATIN DRUŠTVO FUDBAL KOŠARKA ODBOJKA OSTALI SPORTOVI RUKOMET SOMBOR SPORT SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Najpopularniji sportista i sportiskinja po izboru kolegijuma i slušalaca Dunav radija su  Čedomir Milojević – kapiten RK Apatin  i Aleksandra Kustor mlada sportiskinja fitness kluba Kleopatra.

Čedomir Milojević je kapiten rukometnog kluba „Apatina“ i u tom dresu igra preko 15 godina.Samo u sezoni pre ulaska u prvu ligu Milojević je po odluci delegata na 12 od 28 utakmica bio proglašavan igračem utakmice, bio je 4. strelac lige sa postignutih 163 gola , takođe i igrač koji je zabeležio najveći broj asistencija, a kako kažu u njegovom klubu niti jedan meč nije propustio.U novoj sezoni u kojoj Rukometni klub Apatin beleži odlične rezultate, Milojević nastavlja sa dobrim partijama, on je na 4  od 11 odigranih mečeva  bio igrač utakmice sa postignutim 31 golom.Prema rečima trenera Igora Desnice i predsednika kluba Vladimira Đukića , Milojević je je jedan od najuspešnijih igrača u istoriji ovog kluba.

Aleksandra Kustor ima 7 godina i najbolja je mlada sportiskinja fitness kluba Kleopatra. Ona je na prošlogodišnjem Kupu Srbije u fitnessu i bodi bildingu, koji je održan 26 aprila u Beogradu osvojila zlatnu medalju  i prošla kvalifikacije za svetsko prvenstvo.Osvojila je prvo mesto na prvenstvu Vojvodine koje je održano 4.oktobra u Somboru i prvo mesto na  državnom prvenstvu u Sremskoj Mitrovici .Prema rečima trenera, Nataše Kubik, Aleksandra predstavlja budućnost apatinske gimnastike i od nje se očekuju vrhunski rezultati u ovom sportu.

Čedomiru i Aleksandri će nagrade biti uručene na  svečanosti proglašenja najboljih apatinskih sportista za  2014. godini. Ova svečanost u organizaciji Sportskog saveza opštine Apatin će biti održana  30. januara 2015 , od 18 časova u velikoj Sali Doma kulture. Biće dodeljene nagrade u nekoliko kategorija:za najboljeg sportistu i sportiskinju, za najbolje mlade sportiste, biće izabrani najbolji treneri, istaknuti sportski radnici i timovi.

Čedomir Milojević Aleksandra Kustor