Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » BURNA NEDELJA – U APATINU ČETIRI SAOBRAĆAJNE NEZGODE
BURNA NEDELJA – U APATINU ČETIRI SAOBRAĆAJNE NEZGODE

BURNA NEDELJA – U APATINU ČETIRI SAOBRAĆAJNE NEZGODE

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile teške i tri osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je osam vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile teške i jedna osoba lake telesne povrede. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Apatin evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača.

Napisano 38 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 334 prekršajnih naloga.

Najčešći uzroci saobraćajnih nezgoda su neprilagođena brzina, neustupanje prvenstva prolaza i nepropisno kretanje unazad.

Autor: Čedomir Milojević

Comments are closed.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top