БРОДИЋ “АПАТИНКА” КРСТАРИ СВАКЕ СУБОТЕ У ЈУНУ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Из Јавног предузећа за управљање путничким пристаном и марином Апатин су најавили да ће и током јуна бити организоване вожње бродићем “Апатинка”. Сви Апатинци али и туристи који посете наш град, имаће прилику да виде Специјални резерват природе “Горње подунавље” са Дунава. Вожње бродићем “Апатинка” ће бити организоване сваке јунске суботе, а полазак је са апатинске Марине.

Заинтересовани ће у суботу, 01. јуна од 11 часова моћи да се провозају до “Лавача” за 600 динара, док ће седам дана касније од 16 часова бродић “Апатинка” крстарити до “Вагона” а цена карте је 500 динара. У суботу, 15. јуна од 11 часова “Апатинка” ће пловити према “Заливу” и “Великом лиману” за 450 динара, а 22. јуна од 16 часова ће по истој цени ићи до “Харчаша”. Последње јунске суботе заинтересовани ће моћи да крстаре до “Мишвалда” по цени од 500 динара.

Резервације се могу обавити путем телефона 025/515-00-68 од 7 до 20 сати, или доласком на рецепцију ЈП “Апатин” (Дунавска обала бб). Приликом резервације, родитељи треба да пријаве и децу без обзира на узраст.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *