“БРАТСТВО” И “ТЕРЕКВЕШ” ДОМАЋИНИ, “МЛАДОСТ” И “САЛАШАРИ” ГОСТУЈУ

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Фудбалери апатинске “Младости” ће сутра, 16. априла 2022. године у оквиру 22. кола Војвођанске лиге север гостовати у Сенти, где ће од 16,30 часова играти против истоимене екипе. Апатинци су са 28 бодова десети на табели, док је њихов сутрашњи домаћин четвртопласирани тим лиге и сакупио је 36 бодова. У јесењем дуелу ове две екипе, Сенћани су славили у Апатину резултатом 0:2.

У исто време (сутра од 16,30 часова) на стадиону у Пригревици ће почети утакмица 22. кола Подручне фудбалске лиге Сомбор између “Братства” и “Будућности” из Гложана. Биће ово прилика да Пригревчани задрже максималан учинак од старта првенства, јер су гости са 22 освојена бода ћетрнаестопласирани тим лиге.

“Тереквеш” ће у недељу, 17. априла на игралишту у Свилојеву од 16,30 часова угостити Алекса Шантић. Свилојевчани су са 13 бодова претпоследњи на табели Међуопштинске фудбалске лиге први разред, док су гости на петој позицији.

У истом термину ће у Светозар Милетићу бити одиграна и утакмица 14. кола Међуопштинске лиге други разред између домаћег и “Јединства” са Рибарева. Салашари су на трећем месту, док је “Јединство Лемеш” петопласирани тим лиге која има седам клубова.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *