BOGAT SPORTSKI VIKEND PRED NAMA

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

Vikend pred nama biće bogat sportskim utakmicama od čega vredi izdvojiti 4. Memorijal Dragan Ćulibrk, kao i turnir u čast 40. godina postojanja Karate kluba Partizan iz Apatina.

Sportsku scenu već večeras otvaraju rukometaši koji će u sportskoj hali dočekati ekipu Dolova od 19 sati i 30 minuta. Iako oslabljeni u ovom meču Apatinci su favoriti pa pobeda ne bi trebala da dodje u pitanje. Sat vremena ranije u Srbobranu će futsaleri pokušati da iznenade domaću ekipu i osvoje nove bodove u tekućoj sezoni.

Subota će početi memorijalnim turnirom u košarci „Dragan Ćulibrk“ koji će početi od 10 sati. Na ovom turniru pored OKK Apatina učestvovaće PVSK Panters (Mađarska), KK Spartak (Subotica) i Crvena Zvezda MTS (Beograd). Od 16 sati i 30 minuta na teren će tri fudbalske ekipe iz naše opštine. Mladost će dočekati ekipu Tise iz Adorjana, Bratstvo Crvenu Zvezdu iz Novog Sada, a Dinamo iz Sonte gostuje u Rastini.

Nedeljni program počeće karate turnirom koji će početi od 10 sati. Organizatori su spremili bogat i interesanstan program i očekuje se puno posetilaca na proslavi 40. rođendana ovog sportskog kluba. U 15 sati rukometašice igraju svoj meč protiv ekipe iz Deronja i biće ovo pravi test za mladu apatinsku ekipu. U terminu od 16 sati i 30 minuta igraće tri fudbalska kluba iz opštine Apatin. Terekveš u Svilojevu dočekuje Rusin iz Ruskog Krstura, Jedinstvo sa Ribareva dočekuje imenjaka iz Koluta, dok će Partizan iz Kupusine kao domaćin igrati protiv Panonije iz Lalića.