Najnovije vesti
Početna » VESTI » APATIN » ČEGAR TREĆI U KALIFORNIJI, TEODOSIĆU LIČNI REKORD
ČEGAR TREĆI U KALIFORNIJI, TEODOSIĆU LIČNI REKORD

ČEGAR TREĆI U KALIFORNIJI, TEODOSIĆU LIČNI REKORD

Predstavnici Atletskog kluba Apatin koji već desetak dana borave u Kaliforniji su postigli rezultat vredan pažnje. Na 20. New balans palm desert polumaratonu po velikoj vrućini od skoro 30 stepeni Goran Čegar je osvojio treće mesto ostvarivši rezultat 1 sati 24 minuta.

Drugi naš predstavnik Vladimir Teodosić je bio 32. ali vredno je pomena da je rezultatom 1.37 oborio lični rekord za više od 7 minuta.

Članovi apatinskog Atletskog kluba su gosti organizatora tamošnjeg polumaratona i tokom proteklih dana su ostvarili niz kontakata u cilju povezivanja tamošnjeg i „Dunavskog polumaratona“.

Nakon postignutih dogovora postoje realne šanse da takmičari kluba iz kalifornije učestvuju na ovogodišnjem „Dunavskom polumaratonu“.

Autor: Čedomir Milojević

Comments are closed.

Redakcija radio Dunava zadržava pravo da ukoliko ih proceni kao neumesne obriše komentare koji sadrže bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede, uvrede na račun autora teksta ili članova redakcije ili bilo kakav drugi nezakonit sadržaj.
Scroll To Top