БЕСПОВРАТНИХ 10.000 ЕВРА ПОМОЋИ ЗА ПОРОДИЦЕ СА ТРОЈЕ ИЛИ ЧЕТВЕРО ДЕЦЕ

APATIN EKONOMIJA SOMBOR SRBIJA SVET VESTI

Покрајински секретаријат за социјалну политику, демографију и равноправност полова расписао је Kонкурс за доделу бесповратних средстава породицама у којим се роди треће или четврто дете за решавање стамбеног питања или за унапређење услова становања на територији АП Војводине. Укупна средства која се додељују по овом Kонкурсу износе 150.000.000.00 динара.

Право учешћа на Kонкурсу имају брачне и ванбрачне заједнице са децом, као и једнородитељске породице у којимa се почев од 01.01.2020. године родило треће или четврто дете. Осим подстицања рађања и ублажавања негативних демографских трендова, циљ конкурса је и иницирање процеса побољшања демографске структуре у општинским, градским и руралним срединама, као предуслова за покретање привредног развоја.

Текст конкурса и потребне обрасце можете преузети на сајту Покрајинског секретаријата за социјалну политику, демографију и равноправност полова. Учесници Kонкурса могу да аплицирају само са једном пријавом и то за куповину некретнине или за доградњу, адаптацију, реконструкцију, инвестиционо и текуће одржавање постојеће некретнине. Висина тражених средстава не може бити већа од 1.200.000,00 динара.

Износ додељених средстава може бити мањи од траженог.

4 thoughts on “БЕСПОВРАТНИХ 10.000 ЕВРА ПОМОЋИ ЗА ПОРОДИЦЕ СА ТРОЈЕ ИЛИ ЧЕТВЕРО ДЕЦЕ

  1. Imam iz dva braka dvoje male treci i prvi dete sa smetnhama u razvoju dali imam ja neka prava podstanar sam stalno se seljakam zbog skole moram u op vrbas zbog malog jel ima d sindrom

  2. Sramota stvarno imamo troje dece zivimo kao podstanari vec 5 godina kad god smo se obratili socijalnom u opstini Opovo stalno su nas odbijali. O cemu vi private bruka I sramota. Hvala

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *