АСФАЛТИРАЊЕ ТЕЧЕ ПО ПЛАНУ, ГРАЂАНИ ИМАЈУ РАЗУМЕВАЊА

APATIN EKONOMIJA SOMBOR VESTI

Од понедељка су радови на асфалтирању 5200 метара пута на уласку у Апатин из правца Сомбора настављени. Деоница од Сомбора до моста је у међувремену завршена и добила је хоризонталну сигнализацију, док се од моста код „Беле Лозе“ ка Апатину чека асфалтирање. На деоници на самом уласку у град се тренутно врше груби радови, те ако буду повољни временски услови као до сада, треба очекивати да ће комплетни радови бити завршени као што је и најављено до 20.08.

Радове је данас обишао и заменик председнице општине Апатин Радован Ђукић, те је изразио задовољство напретком радова истичући значај реновирања овог дела пута.

Пут до Сомбора је веома фреквентан и значајан како за Апатинце, тако и за Сомборце пре свега због близине ова два места. Деоница која се тренутно ради је можда и највише била оштећена. Сведоци смо сви који смо туда пролазили улегнућа која су се годинама направила а посебно колико је било небезбедно када су кишни дани. Захваљујем се грађанима на стрпљењу и поштовању саобраћајне сигнализације, те коришћењу обилазног пута, а за нешто више од две недеље ћемо сви заједно уживати у безбедној вожњи новом деоницом пута ка Сомбору, поручио је Ђукић.

Извор СО Апатин

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *