АПАТИНСКИ СРЕДЊОШКОЛЦИ ПРОСЛАВЉАЈУ МАТУРУ

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Матуранти из Гимназије и стручне школе „Никола Тесла” и Техничке школе са домом ученика окупили су се вечерас како би обележили крај свог средњошколског образовања.

фото

Главна улица Српских Владара била је испуњена енергијом и узбуђењем док је нова генерација свршених средњошколаца пролазила центром града. Уз осмех на лицима и узбуђење у срцима, дефиловали су све до Трга Николе Тесле, након чега су се упутили ка сали „Човић Стил“, где се одржава прослава матуре и свечана вечера. У овој свечаној атмосфери, директори гимназије и техничке школе, Милан Дражић и Недељко Шарац, срдачно су поздравили матуранте и честитали им на успешно завршеној средњој школи.

Поздраве матурантима упутио је и председник Скупштине општине Апатин, Милан Шкрбић, који им је пожелео сву срећу у будућности. Такође, један од ученика Гимназије, Никола Поповић, стао је испред својих другова и срдачно поздравио све присутне.

И ове године општина Апатин је пружила подршку прослави матуре, препознајући значај овог догађаја за матуранте и њихове породице. Захваљујући финансијској подршци општине, матуранти су могли да уживају у незаборавној вечери која ће остати заувек урезана у њиховим сећањима.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *