APATINSKI RADIKALI PODRŽAVAJU POLJOPRIVREDNIKE

APATIN SOMBOR SRBIJA STRANAČKA HRONIKA SVET VESTI VOJVODINA

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Apatin uputio je saopštenje za javnost u kome daje punu podršku zahtevima poljoprivrednih proizvođača, koji protestvuju zbog predloženih izmena i dopuna Zakona o poljoprivrednom zemljištu.

U SRS ističu da “vlast nedvosmisleno pokušava da obmanjujući javnost pripremi teren za prodaju onog što se branilo i što je zaliveno krvlju miliona naših predaka“.
-Njihovi ogranci po lokalnim samoupravama širom Srbije zatrpavaju javnost sa netačnim ili delimično tačnim informacijama o plebiscitarnoj podršci premijeru i politici koju sprovodi ,a istina je potpuno drugačija, potpomognuti pojedincima koji sebi daju za pravo da svoj stav predstave kao stav svih članova koje ostavljaju na cedilu-piše u saopštenju.

Opštinski odbor SRS ističe da nedostatak argumenata, isfingirane informacije kao i mnoštvo laži već uveliko obeležava neke lokalne medije.-SRS i ja lično u svakom trenutku smo spremni da ukrstimo mišljenja i argumentovano suprotstavimo stavove kojima se pumpa javnost Opštine Apatin, a daleko su od istine-kaže se na kraju saopštenja koje je potpisao potpredsednik ovog odbora, Perica Popić.