АПАТИНСКИ ПРВАЦИ ДОБИЛИ САОБРАЋАЈНЕ БУКВАРЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Почетак школске 2021./2022. године у општини Апатин је обележен поделом прварица, књига којe је издавачка кућа „Пчелица“ доо из Чачка објавила под насловом „Саобраћајна почетница“.

Саобраћајне букваре су јуче у ОШ „Жарко Зрењанин“ Апатин првацима у присуству педагога, наставника и учитеља уручили помоћница председнице општине Апатин за образовање и омладинску политику Милка Никшић, чланови општинског савета за координацију безбедности саобраћаја на путевима Општине Апатин, припадници службе саобраћајне полицаје – Полицијске станице Апатин и чланови Организације Црвеног крста Апатин.

Средства за набавку 195 комплета је обезбедила Општина Апатин из наменских средстава добијених од наплате новчаних казни учињених прекршаја у саобраћају, а поред првака у ОШ “Жарко Зрењанин” поклоне су добили и нови школарци у Пригревици, Свилојеву, Сонту и Купусини.

Милка Никшић је напоменула да је Савет за безбедност у саобаћају Општине Апатин овим чином одмах на почетку школовања покренуо активности на едукацији, усвајању и подизању саобраћајне културе код најмлађих ученика.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *