APATINSKI ODBOR SRPSKE NAPREDNE STRANKE DONIRAO RAČUNAR SIGURNOJ KUĆI U SOMBORU

APATIN STRANAČKA HRONIKA VESTI

Predstavnici Opštinskog odbora Srpske napredne stranke iz Apatina, Nika Petrović i Marko Đumić danas su prilikom posete Sigurnoj kući u Somboru, njenom rukovodiocu Tamari Savović  uručili računar i štampač.

Ova informatička oprema će  doprineti boljem, bržem i efikasnijem radu ove institucije koja funkcioniše u okviru Centra za socijalni rad Sombor, a kako ima regionalni karakter koristi će imati svi Centri na teritoriji Zapadnobačkog upravnog okruga.

Marko Đumić Nika Petrović sigurna kuća Sombor

Saopštenje vam prenosimo u celosti.

OO SNS APATIN DONIRAO RAČUNAR REGIONALNOJ SIGURNOJ KUĆI SOMBOR

Regionalna sigurna kuća na nivou zapadnobačkog okruga iz Sombora, danas je bogatija za računar i štampač.

Sigurna kuća nastupa u sklopu Centra za socijalni rad Sombor, a kako ima regionalni karakter koristi je i apatinski Centar za socijalni rad. Rukovodilac sigurne kuće Tamara Savović nam je rekla da je u narednom periodu plan da se okupe predstavnici Centara za socijalni rad okruga kako bi se ustanovili kriterijumi oko prijema korisnika u sigurnu kuću, kao i da se razmenu iskustva i mišljenja.

Tamara se zahvalila članovima OO SNS Apatin na donaciji. Računar će im doprineti u radu jer je CSR započeo međusektorsku saradnju još 2002. godine razmenom podataka sa policijom i tužilaštvom i ti podaci su uneti u posebne registre i uneti u bazu podataka. Pomoću računara će se u buduće unositi podaci koji se dobijaju od policije, a program koji poseduju omogućava ukrštanje podataka po svim osnovama.

OO SNS Apatin

saopstenje