APATINSKI BOKSERI PONOVO SLAVILI U NOVOM SADU

APATIN DRUŠTVO OSTALI SPORTOVI SOMBOR SPORT SRBIJA SVET VESTI VOJVODINA

Bokserski klub Apatin je u subotu, 21.02.2015. godine učestvovao na redovnom II kolu I lige Sever u Novom Sadu.Od boksera iz Apatina su nastupali Lukić Vukašin , Stefan Dukić , Huba Milan, Đurađ Kovačević i Bubalo Mirko . Svi su dali svoj maksimum ali pobede su zabeležili samo Lukić Vukašin i Đurađ Kovačević. Što se ostalih tiče, Stefan Dukić je boksovao nerešeno u uvodnim borbama protiv Nermina Ajetovića, pionirskog prvaka Srbije, Mirku Bubalu je u poslednjem momentu protivnik otkazao meč a Milan Huba je u drugom uglu imao vrlo kvalitetnog boksere i zasluženo je poražen.

Najuzbudljiviji meč je imao Vukašin Lukić , školarac koji je u svojoj kategoriji proglašen najboljim u ovom kolu.On je oduševio sve prisutne ne samo pobedom nad odličnim Budvaninom Dejanom Petrovićem , već svojom srčanošću i požrtvovanjem. U meču protiv mnogo iskusnijeg protivnika slavio je rezultatom 2-1.Lukić je proglašen za najboljeljeg i najborbenijeg školarca ovog kola.

Milan Dubaić, trener “Bokserskog kluba Apatin” je za radio Dunav izjavio kako je veoma zadovoljan ostvarenim rezultatima, -Veoma sam zadovoljan , posebno jer pobede odnose najmlađi članovi u klubu.Ostali takmičari poput Bubala , Vujina i Forgača tek treba da donose gradu nova priznanja i pobede. Bokserski klub Apatin je u prošlom kolu odneo 4 pobede , dva poraza i jedan nerešeni rezultat tada je našoj takmičarki Anđeli Grmuši upućen poziv da nastupa za reprezentaciju , danas smo osvojili dve pobede imali jedan nerešen i jedan izgubljen meč a Lukić je dobio priznanje najboljeg školarca kola, sve to samo samo potvrđuje da se u klubu kvalitetno radi.

Takmičenje je održano u Sportskom centru “ Vojvodina” u organizaciji bokserskog kluba “Novi Sad” a stručni štab apatinaca su činili Milan Dubaić, Jovan Ćurčić i Zoran Vojnović.

Vukašin Lukić pobedio u meču sa Dejanom Petrovićem Vukašin Lukić i Petrović Dejan Jovan Ćurčić, Vukašin Lukić i Milan Dubaić Stefan Dukić, meč sa Nerminom Ajetovićem Stefan Dukić i Ajetović Nermin Kovačević Đurađ i Milan Huba Zajednička SlikaVukašin Lukić , pobednik Dejan Petrović i Vukašin Lukić Lukić Vukašin i Zoran Vojnović