АПАТИНСКЕ МАЖОРЕТКИЊЕ ПЛЕШУ ЗА РАДЕТА

APATIN DRUŠTVO VESTI

У недељу, 18. августа 2019. године од 18 сати, на тргу Никола Тесла ће наступити апатинске мажореткиње, а њихов једночасовни програм ће бити хуманитарног карактера. Сви који дођу да испрате наступ апатинских мажореткиња имаће прилику да у складу са својим могућностима донирају новчана средства за лечење десетогодишњег Сомборца, Радета Пеурачe, који је пре пет месеци оболео од карцинома панкреаса. Сва прикупљена средства ће бити уплаћена на рачун дечаковог оца.

Апатинске мажореткиње позивају све суграђане и људе добре воље да се придруже хуманитарној акцији прикупљања средстава за лечење дечака Радета Пеураче из Сомбора и напомињу да ће у паузи између наступа, заинтересоване девојчице имати прилику да се опробају са мажоретским палицама уз асистенцију мажореткиња.

У нашој земљи Радету лекари више не могу да помогну, па лечење треба да настави у Лоднону. На Фејсбуку је отворена група „Za Radeta do Londona“ у оквиру које је организовано прикупљање финансијске помоћи за лечење овог младог Сомборца.

Сви који желе да помогну Радету то могу учини уплатом на следеће рачуне:

Жиро рачун: Предраг Пеурача 340-32620329-12 (Ерсте банка)

За уплате из иностранства: IBAN: RS35340000003262032912 (Банка Интеса)
SWIFT: GIBARS22

Детаљније информације о току акције могу се пронаћи на Фејсбук страници „Za Radeta do Londona“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.