АПАТИНСКА ПОЛИЦИЈА ПРИКАЗАЛА ДЕО СВОЈЕ ОПРЕМЕ И РАЗГОВАРАЛА СА ГРАЂАНИМА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Полицијски службеници полицијске станице Апатин су данас спровели активност под називом “Дани полиције у заједници”. Тим поводом комби возило и штанд – Мобилни информативни центар Министарства унутрашњих послова био је постављен испред објекта Месне заједнице у Купусини, затим у Свилојеву, као и на Тргу Никола Тесла у Апатину.

Грађани су били у прилици да се упознају са опремом коју полицијски службеници свакодневно користе у обављању својих дужности, али и да сазнају корисне информације која се односе на делокруг рада полиције.

Сви они који су посетили штанд имали су могућност да специјалним наочарама које симулирају алкохолисаност, буду у ситуацији да на безбедан начин виде колико је пијанство опасно за све радње које човек обавља, а посебно за учешће у саобраћају. Најмлађи су искористили прилику да се фотографишу са штитовима, шлемовима, панцирима и другом изложеном полицијском опремом.

Циљ ове акције је остваривање непосредне комуникације са грађанима, информисање грађана о раду полиције и другим питањима из делокруга рада Министарства унутрашњих послова, повећање доступности полиције и на тај начин промовисање “Рада полиције у заједници” и јачање поверења грађана у полицију.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *