APATINSKA PIVARA PROSLAVLJA 260 GODINA POSTOJANJA

APATIN DRUŠTVO VESTI

Pivara će 7. oktobra svim građanima Apatina prirediti bogat zabavni i kulturno-umetnički sadržaj, proslavljajući na taj način pivarsku tradiciju od preko dva i po veka. Građane Apatina očekuje celodnevna manifestacija, na kojoj će uz poznate brendove Apatinske pivare, moći da uživaju u brojnim zanimljivim aktivacijama i muzičkom programu.

Želeći da se zahvali na 260 godina ukazanog poverenja i razumevanja, Apatinska pivara će na gradskom trgu prirediti stanovnicima Apatina ugođaj za pamćenje!

Program manifestacije počeće od 14 sati. Građani će tokom dana moći da uživaju u omiljenom pivu, nastupima kulturno-umetničkog društva, učestvuju u zabavnim i edukativnim aktivacijama. Svi prisutni od 18 sati, moći će da degustiraju novo Jelen Nefiltrirano, koje će se služiti besplatno prvih deset minuta svakog narednog sata.

Drugi deo programa, koji počinje od 17 sati, posvećen je poznatim muzičkim izvođačima, koji će se jedan za drugim smenjivati na centralnoj bini. Nastojeći da zadovolje najrazličitije ukuse, pored muzičkog performansa Dejana Petrovića i Big benda, organizovan je i koncert Miroslava Ilića, dok će svi ljubitelji rok muzike moći da uživaju u nastupu grupe Neozbiljni pesimisti i grupe S.A.R.S.

Predstavnici Apatinske pivare obećavaju dobru zabavu, brojna iznenađenja, i pre svega, lepu i pozitivnu atmosferu i pozivaju građane da svojim prisustvom uveličaju proslavu 260. rođendana!

Pivara 260