ALEKSANDAR SMILJANIĆ NOVI PREDSEDNIK OO SRPSKE RADIKALNE STRANKE U APATINU

APATIN POLITIKA VESTI

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke u Apatinu na svojoj izbornoj skupštini  jednoglasno je izabrao novog predsednika, Aleksandra Smiljanića. Tim povodom Smiljanić je gostovao u programu radio Dunava i govorio o promenama kroz koje je prolazio ovaj opštinski odbor te kakvi su planovi apatinskih radikala u narednom periodu.

Na linku ispod možete poslušati izjavu Aleksandra Smiljanića, predsednika Opštinskog odbora Srpske Radikalne stranke.

Aleksandar Smiljanic, SRS Apatin (3)

U nastavku možete pročitati saopštenje OO SRS-a Apatin.

SAOPŠTENJE

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Apatin je na sednici Opštinskog odbora03.oktobra 2016. godine za novog predsednika OO SRS Apatin jednoglasno izabrao Aleksandra Smiljanića iz Apatina.

Opštinski odbor je u prethodnih nekoliko meseci prošao kroz period reorganizacijei jačanja naše Opštinske organizacije, amaksimalnim angažovanjem svih članova odbora i aktivista stranke uz podršku viših stranačkih organa uspeli smo da u potpunosti konsolidujemo naše redove i spremno dočekamo predstojeće događaje na političkoj sceni, pre svega predsedničke izbore na proleće 2017. kako bismo što efektivnije ispratili kandidaturu predsednika SRS prof. dr Vojislava Šešelja za predsednika Srbije.

01.10.2016. je odžana redovna Godišnja Skupština OO SRS Apatin na kojoj su izabrani novi članovi Opštinskog odbora, analiziran je rad Odbora u protekloj godini, sagledano trenutno stanje u stranci i iznet plan rada i aktivnosti za naredni period.

Izvor: Informativna služba OO SRS Apatin