APATINSKA PIVARA PODRŽALA SPORTSKE KLUBOVE U OPŠTINI APATIN

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

U okviru održane svečanosti povodom dodele godišnjih nagrada najuspešnijim sportistima opštine Apatin, kompanija Apatinska pivara najavila je saradnju i potpisivanje sponzorskih ugovora sa sportskim klubovima iz Apatina.

”Verujemo da će ulaganje u sport doprineti stvaranju boljih uslova za sve rekreativne i profesionalne sportiste i nadamo se da će mnogi od onih koji sada treniraju u košarkaškom klubu „Dunav“, omladinskom fudbalskom klubu „Mladost-APA“, kajak klubu „Panonija“ i rukometnom klubu „Apatin“ stasati u vrhunske sportiste i šampione na koje ćemo biti ponosni. Možda upravo neko od njih, za koju godinu ponese titulu sportiste godine na nivou opštine Apatin”, izjavio je ovim povodom Vojkan Marić, direktor proizvodnje.

Apatinska pivara je prijatelj i pokrovitelj mnogobrojnih kulturnih, muzičkih i sportskih dešavanja, na nacionalnom i regionalnom nivou. Kao društveno odgovorna kompanija pivara je posvećena pružanju podrške lokalnoj zajednici u kojoj posluje kroz različite projekte. Projekat ulaganja u lokalni sport upravo i potvrđuje da kompanija prepoznaje važnost sporta na lokalnom nivou.