АПАТИНСКА МАРИНА ПРОШИРУЈЕ ПОНУДУ У ПРЕДСТОЈЕЋОЈ СЕЗОНИ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Година иза нас је наметнула посебне изазове, а самим тим и другачију организацију. О новинама којима се завршава текућа година и најављује нова сезона, говорила је директорица ЈП за управљање путничким пристаном и марином Апатин.

-Текућа година је наметнула нове видове организованих посета, тако да смо ово лето имали заиста много већи број домаћих туриста који су долазили у мањим групама. Оно са чим смо се суочавали је да смо имали проблем када смо требали да их провозамо Дунавом и покажемо им град са воде, те смо морали да ангажујем наш бродић чак и када је било у питању двоје, троје или четворо заинтересованих гостију, рекла је Љиљана Крец.

Она је нагласила да је ЈП за управљање путничким пристаном и Марином Апатин у ту сврху, од данас богатије за нови чамац са мотором.

-Идеја која се наметнула је да проширимо нашу понуду. Чамац ће се поред разгледања Горњег подунавља у организованим вожњама за мањи број туриста, користити и за издавање, односно моћи ће да се изнајми, додала је директорица Марине.

Од Љиљане Крец смо сазнали да је чамац поред мотора опремљен и приколицом која је такође често била тражена, а досадашње које су коришћене од УСР „Буцов“ већ дуже време нису у функцији.

-Желели смо и на овај начин да изађемо у сусрет нашим корисницима који су тражили да се у оквиру Марине налази једна приколица која би свима помогла при спуштању чамаца, тако да смо решили и жеље наших корисника и оно што је нама неопходно за рад, рекла је Крецова.

Нови “Bigfoot” чамац ће за 300 динара по сату или за 2.000 динара за цео дан моћи да изнајме сви који поседују пловидбену дозволу и дозволу за управљање чамцем. У понуди ће бити и изнајмиљивање чамца са водичем, уколико они који желе да га користе немају потребне дозволе.

Вредност чамца са приколицом је 696.200,00 динара, а након спроведене набавке, испоручилац је фирма “Nautica Elco” из Футога.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *