АПАТИНКЕ ЋЕ ПРЕДСТАВЉАТИ КРАЉЕВИНУ ДАНСКУ

APATIN DRUŠTVO SOMBOR SRBIJA VESTI

Представнице општине Апатин ће на овогодишњем дечијем музичком фестивалу Србија у ритму Европе представљати Краљевину Данску. Песма коју ће изводити на сцени је Where I Am koju je Ања представљајући Данску певала 2017. године на Евровизији.

Директор програма Игор Карадаревић је изразио задовољство прес конференцијом која је данас организована на шеталишту крај Дунава на којој су представљене учеснице из Апатина као и нумера коју ће изводити.

До синоћ смо већали о земљи коју ће представљати Апатин. Девојка која представља Апатин учествује годинама на Првој тв и ми је сматрамо нашим заједничким пројектом са општином Апатин. Прошле године Апатин је зауземо високо место, а надам се да ове године могу отићи и корак даље. Песма коју ће певати се слаже Зораниној боји гласа и мислим да ове године Апатин може до победе и наградног путовања у Данску, поручио је Карадаревић

Зорана Мрђа учествује вокално по четврти пут, а по њеним речима пријављује се јер воли игру, плес и певање.

Јако сам срећна што сам поново део свега овога. Кроз ове три године сам много тога научила. Радила сам са професором певања Милошем Марковићем који ме је научио неким техникама певања, рекла је Зорана Мрђа и додала да ће певањем наставити да се бави и у будућности.

Са организаторима такмичења и апатинским представницама, данас је на шеталишту крај Дунава био и заменик председнице општине Апатин Радован Ђукић који је девојкама пожелео пуно среће уз жељу да ове године победе и доведу такмичење догодине у наш град.

СО Апатин

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.