APATINCI OSVOJILI BODOVE U VRŠCU, TVRĐAVA ZA KRAJ JESENJEG DELA PRVENSTVA

APATIN OSTALI SPORTOVI SPORT VESTI

U utakmici 8. kola Druge futsal lige Grupa Vojvodina , KMF Apa-futsal je gostovao ekipi KMF Forum iz Vršca. Duel pre ovog kola druge i četvoroplasirane ekipe na tabeli opravdao je sva očekivanja. Naredni meč naši futsaleri igraju u subotu sa početkom od 18 sati, a u Apatin će doputovati ekipa Tvrđava iz Novog Sada.

Za goste meč počinje odlično i preko Vidakovića u 3. minutu dolaze u vođstvo. Apatinci su preko Danića u 9. i autogolom domaćih u 11. minutu poveli sa 3:0 , na šta domaći odgovaraju konkretnijim napadima te do poluvremena smanjuju na 3.2.

U 35. minutu Vrščani izjednačuju i na dva minuta pre kraja odpočinju sa igrom golman-igrač. Zahvaljujući velikoj borbenosti gostiju Vrščani nisu uputili šut prema golu Štetića. Na pet sekundi pre kraja utakmice gosti su presekli loptu , pa je Aleksandar Marunović doneo veliku pobedu Apa-futsalu.

Ekipa je na ovoj utakmici bila lišena pomoći Kuge , Ćopića , Gladića i prvog golmana Vukovića , iako desetkovana uspela da pokaže karakter i pobedi favorita na njihovom terenu u dvorani Milenium. Posebno treba istaći odličnu partiju rezervnog golmana Štetića , koji je svojom sigurnošću i brojnim odbranama doneo ekipi stabilnost i samopouzdanje , te je istovremeno pokazao da se na njega u budućnosti treba ozbiljno računati.

Iz uprave kluba pozivaju navijače da u subotu od 18 sati dođu u halu i podrže apatinske futsalere u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva kad im u goste dolazi četvrtoplasirana ekipa Tvrđave iz Novog Sada.