АПАТИНЦИ ЈУЧЕ ПРИКУПИЛИ 189 ХИЉАДА ДИНАРА ЗА СВЕТЛАНИНО ЛЕЧЕЊЕ – У НАЈАВИ ЈОШ ЈЕДАН ХУМАНИТАРНИ БАЗАР

APATIN DRUŠTVO VESTI

На другом по реду Базару за Светлану Мирковић који је одржан јуче прикупљено је 189.300,00 динара, а према речима њеног супруга Тибора Таборошија, овим износом цифра која је до сада сакупљена износи 15 хиљада евра, колико је потребно за прву терапију.

-За комплетно лечење потребно је прикупити још 30 хиљада евра. Међутим, не бих се усудио да кренемо у Беч, а да не обезбедимо новац за макар још једну ипо терапију, јер је временски период од терапије до терапије изузетно кратак а неизвесно је којом брзином ће се новац даље прикупљати, објаснио је Табороши.

Он је најавио да ће у Апатину бити одржан још један Базар и позвао људе да узму учешће у овој хуманој акцији.

-Ускоро би требао да буде одржан нови хуманитарни Базар, али овога пута на апатинској пијаци. План је да манифестација буде организована пијачним даном, односно четвртком или недељом. Овим путем позивам све који желе да понуде своју робу и приход од продаје дају за Светланино лечење, да се јаве у Туристичку организацију општине Апатин како би резервисали штанд, каже Тибор Табороши.

Он је апеловао и на друге грађане грађане Западнобачког округа да помогну Светлани колико је то у њиховој могућности.

-Молим Сомборце, становнике Куле и Оџака али и мештане у селима Западнобачког округа да пробају да организују хуманитарне базаре за Светлану у својим местима, како би што пре сакупили новац за њено лечење, закључио је Табороши.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *