АПАТИН ГОСТУЈЕ КАДЕТУ, ДУНАВ ДОЧЕКУЈЕ ПЕТРОВГРАД

APATIN KOŠARKA SPORT VESTI

Кошаркашки клуб „Апатин“ ће утакмицу 13. кола Друге лиге играти у суботу 9. фебруара 2019. године са почетком од 17 сати и 30 минута а противник ће им бити КК „Кадет“ из Новог Сада.

Меч који ће се играти у хали у Руменци биће од велике важности за тим из Апатина који ће у наредним утакмицама покушати да се домогне места у доигравању за улазак у виши ранг такмичења. Остало је још два кола до краја а много екипа конкурише за прва четири места, док је једин сигурна „Слобода“ која из 12 утакмица има исто толико победа.

Пола сата касније, такође у суботу у апатинској спортској хали почеће меч између КК „Дунава“ из Апатина и КК „Петровграда“. Иако домаћин још увек бруси форму након старта првенства може се очекивати да ће се уписати нови бодови на конто „Дунава“ и још додатно потврдити учешће у плеј-офу које је у претходном колу потврђено.

Гости су далеко од позиција које воде на завршницу такмичења у Другој лиги па се може очекивати убедљива и сигуран победа Апатинаца, а можда ово буде прилика да тренер „Дунава“ Синиша Ајдуковић нешто више минутаже пружи млађим играчима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.