АМИРА МЕДУЊАНИН 23. АПРИЛА У АПАТИНУ

APATIN KULTURA VESTI

Удружење грађана „Мој Апатин“ ће 23. априла од 20 сати у великој сали Културног центра у Апатину организовати концерт велике европске звезде етно музике Амире Медуњанин која је у списак својих градова на којима се налазе Стокхолм, Загреб, Чикаго и Њу Јорк додала и Апатин.

-Трудимо се да из месеца у месец организујемо интересантне догађаје, као и догађаје који су корисни за нашу заједницу. Овога пута то је концер велике звезде Етно музике, Амире Медуњанин. Карте ће бити у продаји од 8. до 11. априла од 16 до 19 сати на благајни Културног центра у Апатину. – рекао је Владимир Симин, председник УГ „Мој Апатин“.

Данијела Обрадовић, директорка КЦ Апатин је говорила о сарадњи ове установе са удружењима грађана.

-Пружамо подршку свим удружењима општине Апатин, који имају културну конотацију. Овог пута смо УГ „Мој Апатин“ пружили техничку подршку, у смилислу домаћинства овог концерта као и месту где ће се вршити продаја карата. Ово није једино удружење са којим сарађујемо, претходног месеца смо у сарадњи са Удружењем резервних војних старешина организовали годишњицу нато агресије, али ту има још доста удружња којима пружамо и техничку подршку и стручне савете. – изјавила је Данијела Обрадовић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.