AKTIVNOSTI OPŠTINSKOG ODBORA JEDINSTVENE SRBIJE APATIN

APATIN STRANAČKA HRONIKA VESTI

Predstavnici Pokrajinskog odbora Jedinstvene Srbije, predsednik Izvršnog odbora POJS, Milan Radovanović, zamenik predsednika POJS, Miroslav Bošković, kao i predsednik GOJS Novi Sad, Slavenko Unković, posetili su OOJS Apatin.

Predsednik Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije Apatin, Branislav Ristovski, upoznao je pokrajinsko rukovodstvo sa aktivnostima odbora u Apatinu, a u razgovoru sa članovima Opštinskog odbora razmotrena su mnoga tekuća pitanja vezana za opštinu Apatin i za unutrašnja pitanja stranke.

Radovanović je istakao da OOJS Apatin spada u red najboljih odbora u Vojvodini, posebno naglasivši odgovorne i mudre odluke odbora u interesu građana apatinske opštine.

– Jedinstvena Srbija, na čelu sa Draganom Markovićem – Palmom, vodi državotvornu, principijelnu i domaćinsku politiku. Mi smo stranka koja je u ovim turbulentnim vremenima uspela da zadrži svoj identitet. Građani to prepoznaju i mi iz dana u dan postajemo brojniji i jači, kažu iz ove stranke.

Na kraju sednice, članovi OOJS Apatin izabrali su Mariju Došen, diplomiranog ekonomistu i člana Opštinskog veća opštine Apatin, za zamenika predsednika Opštinskog obora Jedinstvene Srbije Apatin.
Izvor- OO JS Apatin