ОДРЖАНА ОПШТИНСКА СМОТРА РЕЦИТАТОРА

APATIN KULTURA SOMBOR SRBIJA VESTI

На овогодишњој општинској смотри рецитатора која је одржана у Kултурном центру пријавило се укупно 44 рецитатора, 23 из најмлађег, 20 из средњег и један учесник у категорији старијег узраста. Најбољи пласман у млађем узрасту остварила је Уна Беслаћ, друго место је припало Нини Шакић, а треће Валентини Вукајловић. У средњем узрасту прво место припало је Матеи Фабијан, друго Маши Рајић, а треће Тари Зорић. У старијем узрасту најбоље рецитаторско умеће приказао је Никола Поповић.
Ученици Основне школе Младост из Пригревице су на овом такмичењу учествовали у највећем броју (њих 19) и како сами кажу – “Видимо се и следеће године!” Љубав према књизи, прочитаном и наученом као и буђење такмичарског духа је смисао сваког такмичења, а овогодишња Смотра рецитатора у Апатину је једна од ретких које ће се одржати. Зонска смотра ће бити одржана у Суботици, 19. марта 2021. године.
Општинска смотра рецитатора у Апатину одржана је уз поштовање свих прописаних мера превенције и спречавања ширења заразе изазване корона вирусом.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *