50 ТИМОВА И 500 ФУДБАЛЕРА У СУБОТУ НА СТАДИОНУ КРАЈ ДУНАВА

APATIN BOKS SOMBOR SPORT VESTI

На спортским теренима ОФK”Младост”, у суботу, 8. јуна одржаће се други по реду Дечји фудбалски турнир, на којем учествује 50 екипа, у шест добних категорија, са више од 500 младих фудбалера из Србије, а као специјални гости наступиће и тим из Kосовске Митровице.

Радомир Радујко тренер млађих категорија ОФK “Младост” каже да је за разлику од прошлогодишњег, турнир у суботу обимнијег садржаја, са знатном већим бројем екипа и учесника.

-Очекујемо 50 екипа, које ћемо на девет терена поделити у шест генерација, од 2004-2005 па све до 2011 годишта. Поред 500 такмичара, очекујемо и њихове родитеље, пријатеље, више од хиљаду посетилаца који ће уживати у празнику фудбала, каже Радујко. Према његовим речима учешће су потврдили клубови из Новог Сада, Суботице, Бачке Паланке, Оџака и Сомбора као и гости из Kосовске Митровице.

Тренер млађих категорија Срђан Рапаић најавио је долазак Школе фудбала “ДИФ” из Kосовске Митровице.

-Ове године имамо посебне госте, наше пријатеље са Kосова које предводи бивши фудбалер Младости, Жарко Kараматић. Долазе аутобусом са 50 фудбалера, и боравиће у Апатину три дана. Биће смештени у интернату, а поред такмичења, деца ће током боравка имати прилику да боље упознају Апатин, каже Рапајић.

Турнир почиње у 9 часова ујутро, а финални сусрети и подела пехара и признања планирана је у послеподневним часовима.

Организатор је Омладински фудбалски клуб “Младост” уз подршку Спортског савеза општине Апатин, а овогодишњи промотер је прослављени играч апатинске Младости, Владимир Торбица.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *