21. NOVEMBRA, POLUFINALE MUZIČKOG FESTIVALA „MLADI SU MUZIKA“

APATIN DRUŠTVO VESTI
Somborski edukativni centar i Kancelarija za mlade opštine Apatin uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije organizovaće u petak, 21. novembra, u Rock-baru „Bermudski trougao“ (Kružni nasip br. 61) polufinale muzičkog festivala „Mladi su muzika“. Početak programa zakazan je za 21,00 sat.
Zainteresovani bendovi/sastavi sa teritorije opštine Apatin treba najkasnije do srede, 19. novembra, do 15,00 sati da na e-mail adresu secprijave@gmail.com dostave popunjen PRIJAVNI FORMULAR, koji se može naći na sajtu KZM opštine Apatin www.kzmapatin.org.rs ili SEC-a www.sec.org.rs, a povratnu informaciju o učešću dobiće istog dana.
Za sve učesnike je obezbeđeno osveženje, putni troškovi, obrok i nagrade za pobednike.
Poželjno je da muzički sastavi budu sačinjeni od većinom mladih osoba, imaju i autorske numere, te da im je muzički žanr blizak rok muzici, a što nije striktno. Pobednika odlučuje publika, koja glasanjem stiče pravo na učešće u nagradnoj igri, a ulaz je besplatan.
6. decembra u Somboru se održava FINALE MUZIČKOG FESTIVALA „MLADI SU MUZIKA“ uz učešće pobednika polufinalnih takmičenja iz Sombora, Apatina i Vrbasa.
Informacije i prijave: secprijave@gmail.com i 069/3593111 kod koordinatora projekta za apatinsku opštinu Veselina Mašića.