16. СЕДНИЦА СKУПШТИНЕ ОПШТИНЕ АПАТИН

APATIN POLITIKA SOMBOR VESTI

Одборници Скупштине општине Апатин усвојили су на јучерашњој седници Предлог Решења о именовању новог члана Општинског већа општине Апатин. Реч је о Ренати Kуруц из Сонте која ће након оставке досадашњег члана Давида Нађа заузети његово место. На седници је донета одлука о ангажовању ревизора за обављање екстерне ревизије завршног рачуна буџета општине за прошлу годину.

Усвојено је Решење о отуђењу непокретности из јавне својине општине у Блоку 112 у Апатину, дата сагласност на Правилник о изменама правилника о раду ЈП за управљање путничким пристаништем и марином “Апатин”, као и Правилник о унутрашњој организацији и систематизаицији послова Центра за социјални рад.

Скупштина општине Апатин усвојила је Одлуку о спровођењу јавног конкурса за именовање директора ЈП за управљање путничким пристаништем и марином “Апатин” и усвојили решења о избору више в.д. директора, према којима Ивана Павковић долази на чело Установе за стручно оспособљавање одраслих, Данијела Обрадовић за директорку Општинског културног центра, а Немања Јовић за директора Туристичке организације “Апатин”.

Одборници су донели и решење о разрешењу Снежане Панковић члана Школског одбора ОШ “Жарко Зрењанин”, из реда запослених, а на њено место именовали Мирјану Обрадовић.

На крају седнице, у допунској тачки одборници су одбили одлуку о расписивању референдума којим би се грађани општине Апатин изјаснили о изградњи погона за рециклажу и пиролизу пластике – „Бионекс“ у Апатину.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.