НЕДЕЉА ФИЛМА У АПАТИНУ ПОСВЕЋЕНА НАЈМАЂИМА И АПАТИНСКОЈ ПРЕМИЈЕРИ “ЈУЖНОГ ВЕТРА”

APATIN KULTURA VESTI

Културни центар из Апатина је за почетак новембра припремио недељу филма која почиње сутра 1. новембра премијером филма “Крв” у којем главну мушку улогу игра Апатинац Душан Гладић, а улаз за све посетиоце на пројекцију овог филма је бесплатан.

У петак 2. новембра биће приказана три дечија филма са фестивала “Кидс фест”. “Мисија Катманду-авантура Нели и Сајмона” биће приказана од 15 сати. Након ове пројекције од 17 сати биће емитован докуметарни филм, едукативне природе “Фантастичан дан на планети Земљи” у којем подједнако могу да уживају и деца и родитељи. Од 19 сати биће приказан “Аладин 2”, а ради се о играном филму за нешто старију децу.

Трећег дана недеље филма (субота 3. новембар) биће одржана премијера домаћег филма “Јужни ветар” у Апатину, а пројекције су заказане за 16, 18 и 30 и 21 сат. Исти филм у истим термниима биће емитован и у недељу 4. новембра.

Последњег дана, односно у понедељак 5. новембра од 16 сати биће приказан анимирани филм “Кондорито-авантура у свемиру”, а након њега од 18 сати и од 20 сати и 30 минута биће приказан филм “Јужни ветар”.

ФОНО Милорад Баста

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *