КАНЦЕЛАРИЈА ЗА МЛАДЕ НАГРАДИЛА АПАТИНСКЕ “ВУКОВЦЕ” ПУТЕМ У РИМ (ФОТО)

APATIN DRUŠTVO VESTI

И трећу годину за редом најуспешнији ђаци апатинске општине, као награду за остварен успех и уложен труд током средњошколског образовања, добили су на поклон путовање од Општинске управе Апатин. Након Милана и двораца Баварске на ред је дошао један од најлепших градова Европе – Рим.

Ове године на путовање кренуло је њих 7 и то Анђела Пушкар, Наталија Шашић, Николина Павковић, Урош Батинић, Алекса Башић, Александар Бјелобаба и Вељко Косановић.

Кроз петодневно путавње, поред самог Рима, апатински ђаци су посетили и државицу Ватикан, а неки и Помпеју са Напуљем. Упознавање са историјом светске и европске цивилизације, са улицама Рима, са гастрономским специјалитетима, са сналажењем у великој метрополи, са новим језиком, за свакога од њих ће бити од користи за даље школовање и успешне каријере, а надамо се и велики мотив и подстрек новим генерацијама ђака који долазе.

Шта су све видели, научили и како је текло само путовање, најбоље је да видите кроз овај албум слика који можете погледати у наставку вести.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *