БРАТСТВО МИНИМАЛЦЕМ ПОБЕДИЛО БОРАЦ ИЗ САКУЛА

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Сусрет између Братства 1946 и Борца из Сакула протекао је у апсолутној теренској доминацији Пригревчана који су стварали прилике, али их и олако промашивали. Бункер гостију одолевао је током првог полувремена и изабраници тренера Сретена Вилотића нису успели да пронађу шупљину у згуснутој одбрани Борца који се током сусрета бранио свим расположивим снагама.

Почетком другог полувремена, тачније у 48. минуту домаћин је повео. Корнер са десне стране, по већ устаљеној пракси, извео капитен Срђан Вуковић. Његова лопта је дошла до Стаменковића који је маниром расног стрелца захвата главом и шаље у небрањени део Ћурувијиног гола. До краја сусрета ређале су се прилика за домаћина, али је у овом сусрету реализација била слабија страна Братства 1946, па остаје жал што се резултатније промениио, поготово након изгледних прилика Милоша Савановића у 55. и 85. минуту. У првом случају погодио је пречку, а у финишу сусрета избио је сам испред голмана Бабина и када се очекивао сигуран погодак слабо је шутирао.

У наредним колима за Пригревчане су утакмице од великог значаја. Већ у суботу гостују у Новим Бановцима другопласираном Омладинцу и то је дерби кола. Након тога домаћини су тренутно четвртом на табели Кабелу из Новог Сада и од ове две утакмице много тога ће зависити. Иначе на табели води Хајдук са 29, Омладинац има 28, Кабел 26, Братство 1946 25 бодова.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *