ZLATKO ZLATAR I DAMIR ZUBER NAGRAĐENI POLICAJCI IZ APATINA

APATIN DRUŠTVO VESTI

Povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana Policije Republike Srbije, danas je u kabinetu Radivoja Sekulića, predsednika opštine Apatin, održan prijem za najbolje pripadnike Policijske stanice u Apatinu.

Srećko Vejin, šef policijske stanice u Apatinu, čestitao je svim pripadnicima MUP-a uspešnu godinu, i istakao da je bilo veoma teško odlučiti koja su to dva policajca najviše zaslužili ovogodišnju nagradu. Ipak pored teškog izbora, nagrada, u vidu satova, pripale su policijskim službenicima Zlatku Zlataru i Damiru Zuberu koji su u službi od 1983. godine odnosno 1991. godine.

Izjava Srećka Vejina

Prisutnima se obratio predsednik opštine Apatin, Radivoj Sekulić koji je istakao da je opštinska uprava uvek imala dobru saradnju sa Policijom i da se nada da će zajedno učiniti da ovaj grad bude bezbedan za život. Nakon toga predsednik opštine je uručio nagrade policijskim službenicima i poželeo mnogo sreće u daljem radu.

Izjava Radivoj Sekulić

Ova dva dana obeležavaju se u znak sećanja na 1862. godinu, kada je srpska Žandarmerija na Duhove, 15. juna, odigrala presudnu ulogu kod Čukur-česme, kao i naredna dva dana tokom turskog bombardovanja Beograda.

Duhovi su, inače, slava Ministarstva unutrašnjih poslova i Policije Republike Srbije.

Zlatar Zlatko i Dane Zuber, nagrađeni policajciZlatar Zlatko i Dane Zuber, nagrađeni policajciZlatar Zlatko i Dane Zuber, nagrađeni policajci