ЗДРАВКО ЧОЛИЋ ВЕЧЕРАС ОТВАРА 60. АПАТИНСКЕ РИБАРСКЕ ВЕЧЕРИ

APATIN DRUŠTVO SOMBOR VESTI

Апатин вечерас прославља 60. по реду традиционалне „Апатинске рибарске вечери“. Програм почиње на Дунаву у 18:00 часова вожњом бродићем „Апатинка“ ка Великом Лиману, што је одлична прилика за посетиоце да уживају у лепотама природе и реке у чију част се ова манифестација одржава у Апатину.

У 18:30 часова у цркви „Узнесење Маријино“ наступиће градски хор „Јединство“, а након тога креће и дефиле апатинских мажореткиња и дувачког оркестра из Купусине, који ће од 19:30 часова одржати наступ на тргу „Николе Тесле“.

Од 20:00 часова крећу квалификације за „Златни котлић“ Апатин 2024, а паралелно на малој бини „ФУД КОРНЕР“ наступају дуо „Дуле & Милан“. Истовремено ће на Тргу бити одржани и фолклорни наступи КУД-а „Царза“ из Апатина, ОКУД-а „Иво Лола Рибар“ из Сонте и КУД-а „Пригревица“.

Концерт музичке групе „Негде између“ почиње је у 20:45 часова, а након њих, председница општине Дубравка Кораћ ће у 22:15 часова упутити поздравну реч гостима и званично отворити манифестацију.

По традицији, ватромет ће осветлити централни трг у 22:15 часова, а као круна вечери уследиће дуго очекивани концерт легендарног Здравка Чолића који ће својим хитовима забављати публику “Апатинских рибарских вечери“, једне од најзначајнијих манифестација у региону.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *