ZAVRŠETAK REKONSTRUKCIJE TERENA U GIMNAZIJI DO POČETKA ŠKOLSKE GODINE

APATIN DRUŠTVO VESTI VOJVODINA

Na sportskim terenima gimnazije „Nikola Tesla“ u Apatinu počeli su radovi na rekonstrukciji i izgradnji koji su trenutno u fazi priprema za betoniranje, a kako saznajemo od šefa gradilišta Marinka Đorđioskog iz Tereks niskogranje priprema će biti završena za nekoliko dana.

-Pripremamo terene za betoniranje koje će uraditi subotička firma Vojput, a nakon betoniranja krenućemo u pripremu temelja za sprave kao i presvačenje terena asfaltom i tartanom. Ukoliko ne bude nekih nepredviđenih situacija radovi bi trebalo da budu završeni do 1. septembra. -rekao je Marinko.

Sredstva za realizaciju ovog projekta u visini od 11 miliona dinara obezbeđena su iz budžeta opštine Apatin kao i Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine.

Rekonstrukcijom je obuhvaćen i sadašnji teren za mali fudbal i rukomet, postavljaće se tartan podloge a biće zamenjen i dotrajali mobilijar i sportski rekviziti. Pored ovih radova, u gimnaziji se obavlja i zamena dotrajalih parketa u kabinetima.

Rekonstrukcijom terena i opremanjem učionica, učenicima će biti obezbeđeni bolji uslovi za rad i boravak u narednim školskim godinama a cilj je da se u budućnosti deci ali i aktivnim sportistima sa novim ternima i sadržajima pruži mogućnost za dalje usavršavanje.

Gimnazija radovi na terenima, Apatin Gimnazija radovi na terenima, Apatin