ZAVRŠENI RADOVI NA IZGRADNJI KANALIZACIONE MREŽE SLOBODNE ZONE APATIN

APATIN DRUŠTVO VESTI

Radovi na izmeštanju potisnog cevovoda otpadnih voda u Slobodnoj zoni Apatin uspešno su završeni i u predviđenom roku. U pitanju je investicija vredna 9 miliona dinara, za šta je sredstva obezbedilo Ministarstvo privrede.

– Iskoristila bih priliku da se zahvalim Ministarstvu privrede koje nam je obezbedilo sredstva za izvođenje ovih radova, a koji su od velikog značaja za poboljšanje privrednog ambijenta na teritoriji opštine Apatin. Slobodna zona, u saradnji sa lokalnom samoupravom, će nastaviti sa izgradnjom nedostajuće kanalizacione mreže i infrastrukturnim opremanjem, kako RTC-a, tako i lokacije Bloka 61. Želja nam je da, osim što je Slobodna zona Apatin najveća po površini u Srbiji, bude i jedna od najopremljenijih, istakla je Maja Kuridža, vd direktora Slobodne zone Apatin.

Kuridža je dodala da je dolazak buduće luke svakako razlog više da Slobodna zona Apatin, jedinstvena po tome što se naslanja na lučko područje, bude prva na listi potencijalnih investitora.

– Sve ovo radi se sa ciljem da se stvore najbolji mogući uslovi za buduće investitore, što naravno dovodi do otvaranja novih radnih mesta, a to je prioritet tima ljudi koji vodi opštinu Apatin, rekla je Maja Kuridža

FONO Maja Kuridža