ЗАВРШЕНИ ГРАЂЕВИНСКИ РАДОВИ НА СЕНЗОРНОЈ СОБИ, СЛЕДИ ОПРЕМАЊЕ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Директорка Центра за социјални рад Апатин, Николина Сучевић и председница општине Апатин, Дубравка Кораћ су половином септембра најавиле изградњу логопедско-дефектолошког кабинета и сензорне собе. Директорка Центра за социјални рад Апатин, Николина Сучевић и председница општине Апатин, Дубравка Кораћ су половином септембра најавиле изградњу логопедско-дефектолошког кабинета и сензорне собе. Према речима Дубравке Кораћ, општина Апатин је ушла у један озбиљан и дугорочан пројекат, са циљем да помогне родитељима деце са одређеним сметњама у развоју.

-Идеја је да при Центру за социјални рад организујемо рад дефектолога, логопеда, психолога и педагога који би деци били на услузи радним данима у поподневним часовима. Када то заживи, родитељи више неће морати да одводе децу у Сомбор за такве услуге. Општина ће у ову услугу, односно у опремање адекватног простора за ову намену уложити око милион динара, изјавила је Дубравка Кораћ.

Директорка Центра за социјални рад Апатин каже да све тече како је планирано.

-Завршени су сви грађевински радови, а очекујемо да ће у наредном периоду уређени простор бити и комплетно опремљен, како бисмо могли почети са пружањем услуге, рекла је Николина Сучевић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *