ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA KRUŽNOG TOKA U APATINU

APATIN DRUŠTVO VESTI

Javno preduzeće “Putevi Srbije” i Direkcije za izgradnju Apatin izveli su radove proširenja i dodatnog obezbeđenja kružnog toka na raskrsnici kod banje Junaković. Radovi su izvedeni kako bi se olakšalo kretanja većih, teretnih vozila kroz kružni tok i sprečilo propadanje asfalta na rubovima uz bankinu. Investicija je završena prošle nedelje, a koštala je preko dva miliona dinara.

U izjavi za radio Dunav saobraćajni inženjer Dragan Popović je rekao da je prilikom rekonstrukcije kružnog toka primenjena tehnnika u kojoj se za proširenje saobraćajnice koristio kamen u betonu koji ujedno i usporava saobraćaj kroz kružni tok. Na raskrsnici je postavljen ivičnjak i podloga od kamena što će sprečiti dalje propadanje asfalta, a ujedno pored znakova primorati vozače da uspore brzinu kretanja i bezbednije prođu kroz kružni tok.

FONO Dragan Popović

Kružni tok Apatin, postavljanje kamenih kocki , decembar 2016. Kružni tok Apatin, postavljanje kamenih kocki , decembar 2016. Kružni tok Apatin, postavljanje kamenih kocki , decembar 2016.