ZAVRŠENA KLIZALIŠNA SEZONA U APATINU

APATIN DRUŠTVO VESTI

Danas je zvanično zatvorena klizališna sezona na apatinskom klizalištu koje je bilo postavljeno na trgu Nikole Tesle. Klizalište je bilo dostupno građanima naše opštine puna dva meseca, a mnogima je bilo jedno od glavnih izbora kada je u pitanju zimska dokolica.

Prema rečima koordinatora Kancelarije za mlade, Milane Srdić  sezona je prošla veoma dobra i da je ona zadovoljna brojem posetilaca. -Prvo klizalište u Apatinu se pokazalo kao dobra ideja jer smo omogućili i deci i odraslima da osete čari klizanja. Sa školama smo organizovali časove klizanja pa su polaznici mogli da nauče osnove ovog zimskog sporta.-izjavila je Milana Srdić.

Na pitanje da li naredne zime građani naše opštine mogu da očekuju nešto slično, Milana je odgovorila da se već razmišlja o tome ali da ima dosta vremena da se donesu takve odluke.- Imamo dosta vremena da analiziramo šta je bilo dobro, a šta se narednog puta može popraviti i poboljšati kako bi našim građanima omogućili što bolje uslove za klizanje.- rekla je Milana Srdić.

FONO Milana Srdić

Milana Srdic,koordinator kancelarije za mlade, kzm