ЖАРКУ ПОТРЕБНА СРЕДСТВА ЗА ПОСЛЕДЊУ ТЕРАПИЈУ! ПОМОЗИМО НАШЕМ СУГРАЂАНИНУ ДА ОЗДРАВИ

APATIN DRUŠTVO VESTI

Апатинац Жарко Тишма води најтежу животну битку, али на срећу у овим тешким тренуцима није сам. Уз њега су поред породице, његови пријатељи, колеге, суграђани…

Почетком јула ове године, дијагностификован му је карцином плућа. Убрзо након успостављања дијагнозе, почели су да се јављају болови и стање се погоршало. Жарко је отишао у иностранство на детаљну дијагностику, где је утврђено да постоје метастазе на костима, дуж кичменог стуба и на другим органима. Жаркова породица је одлучила да помоћ затражи у једној познатој клиници у Бечу, где је наш суграђанин и започео лечење.

Жаркова супруга Вукица је за “Дунав” радио рекла да су прогнозе лекара оптимистичне, када је у питању његов опоравак.

-Жарко је до сада примио четири хемиотерапије и одрађено је једно зрачење, које ће по свему судећи бити и једино, јер је ПЕТ скенер који је одрађен на Клиници у Бечу, показао да нема потребе за још једним. Лекари су јако задовољни тренутним здравственим стањем мог супруга, који треба да одради још две хемиотерапије, у комбинацији са имунотерапијом. Новац за пету терапију смо некако успели да прикупимо и она је заказана за 27. септембар, а на пут крећемо дан раније. Ипак, неопходна су нам средства за шесту, према речима лекара и последњу хемиотерапију, која је заказана за 17. октобар, баш на Жарков рођендан, каже Вукица.

Она ни у овим најтежим моментима није заборавила да се захвали људима који су до сада помогли да Жарко успешно преброди четири хемиотерапије.

-Морам да се захвалим свима који су до сада помогли, Општини Апатин – посебно Радовану Ђукићу, пријатељима, родбини, колегама из апатинске “Пиваре” и “Поште”, суграђанима, а посебно породици Беоковић која је уз нас на један најлепши и најхуманији начин, закључила је Вукица.

Обзиром да је остало још мало времена да се прикупе средства за последњу терапију, а свота од око 28 хиљада евра колико кошта није мала, апелујемо на све људе добре воље који желе и могу, да помогну Жарку и његовој породици.

Сви који желе да помогну да Жарко оздрави то могу учинити слањем СМС поруке са текстом 1306 на број 3030, или уплатом на динарске и девизне рачуне:

Уплата на динарски рачун: 160-6000001421558-77

Уплата на девизни рачун: 160-6000001422084-51

IBAN: RS35160600000142208451

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.