ЗА НАСТАВАК СВЕТЛАНИНОГ ЛЕЧЕЊА ДО 1. ДЕЦЕМБРА ТРЕБА ПРИКУПИТИ ПЕТ ХИЉАДА ЕВРА

APATIN DRUŠTVO VESTI

Апатинка Светлана Мирковић која се већ дуже време лечи од карцинома је била на контроли у Бечу, где су лекари констатовали да након хемотерапија метастаза више нема, али су саопштили да су лимфни чворови у упали.

Према речима њеног супругра, Тибора Таборошија, доктори су Светлани преписали четири терапије како би се упале санирале и наглашава да је за ту намену потребно прикупити још новца.

-На последњој контроли је установљено да су лимфни чворови у упали и да то треба да се санира, како се метастазе неби вратиле. Доктори су рекли да су потребне укупно четири терапије које се дају на свака три месеца, тако да ће лечење трајати годину дана. Свака терапија кошта између 22 и 24 хиљаде евра, а Светлани је прва заказана за 5. децембар. Успели смо да прикупимо део средстава за прву терапију, али нам фали још пет хиљада евра и тај новац треба да сакупимо до 1. децембра. Тим поводом организујемо разне акције, лајв продаје и друго, па сви који желе да помогну то могу учинити донирањем производа, робе, књига и других предмета који ће бити понуђени на аукцијама, а приход од њихове продаје ће бити уплаћен на Светланин рачун, објаснио је Табороши.

Помоћ за Светлану се може уплатити путем СМС-а. Потребно је укуцати 788 и послати на број 3030.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.