ВОЗИО СА 4,21 ПРОМИЛА, АЛКОТЕСТЕР СЕ АКТИВИРАО ЧИМ СУ ГА ПОЛИЦАЈЦИ ПРИНЕЛИ ВОЗАЧУ

APATIN IZBOR IZ ŠTAMPE VESTI

Приликом редовне контроле саобраћаја у Врњачкој Бањи, припадници саобраћајне полиције зауставили су минулог викенда, у ноћи између суботе и недеље, четрдесетједногодишњег Врњчанина који је својим аутомобилом управљао са чак 4,21 промилом алкохола у крви.

Возач је одмах искључен из саобраћаја и одведен на трежњење, а потом му је одређено задржавање до 48 сати након чега ће бити спроведен судији за прекршаје због насилничке вожње и угрожавања безбедности саобраћаја.
Kако незванично сазнају Новости, апарат за акло тест активирао се већ када су га полицајци принели возачу, а после провере показао је невероватних – 4,21 промила алкохола у крви.

ИЗВЕШТАЈ ПУ СОМБОР ЗА ЗАПАДНОБАЧКИ ОКРУГ

У току претходне недеље, на подручју Полицијске управе у Сомбору, евидентирано је 13 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила тешке и тринаест особа лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржана су четири возача.

На подручју Општине Апатин евидентиране су три саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила лаке телесне повреде.

На територији Града Сомбора евидентирано је седам саобраћајних незгода у којима су четири особе задобиле лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржана су два возача.

Написана 32 захтева за покретање прекршајног поступка и издато 379 прекршајних налога. Најчешћи узрок саобраћајних незгода је неприлагођена брзина, неуступање права првенства пролаза и неуступање права првенства пролаза пешаку на обележеном пешачком прелазу.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *