ВЕТЕРАНИ АПАТИНСКОГ БОКСА ОРГАНИЗОВАЛИ ШЕСТОМЕСЕЧНИ ПОМЕН ДР ЖИВОРАДУ СМИЉАНИЋУ

APATIN SOMBOR SPORT VESTI

Некадашњи боксери апатинског Бокс клуба, легенде југословенског бокса, породица и пријатељи јуче су организовали шестомесечни помен бившем председнику клуба и општине, др Живораду Смиљанићу и положили цвеће на споменик. У најави овог догађаја очекивао се долазак славних боксера бивше Југославије.

-Окупили смо се поводом шест месеци од смрти дугогодишњег председника клуба, бокс асоцијације Југославије и Србије. Др Живорада Смиљанића како би му одали почаст. Главни гости догађаја оправдано су спречени и нису успели да дођу. То су Тадија Kачар, Драган Вујковић, Аце Русевски и остала плејада нашег некадашњег бокса. Тренутно се у Србији одиграва најзначајнија боксерска ревија, а како су они у њеној организацији, нажалост, нису успели стићи и у Апатин. Надам се да ће то исправити и неком другом приликом доћи у наш град, рекао је Чедомир Растовић, некадашњи чланови Боксерског клуба и организатор догађаја.
Поред апатинских боксера цвеће на гроб др Живорада Смиљанића положили су и чланови његове породице, као и пријатељи.
Присутнима се обратио др Војкан Смиљанић који је пригодним речима захвалио боксерима што су организовали шестомесечни помен.
Сећање на заједничке дане боксовање, успехе и анегдоте са такмичења обновили су на дружењу које је организовано након полагања цвећа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.