VELIKI FUDBALSKI TURNIR „OLIMPIK APATIN 2017“

APATIN FUDBAL SPORT VESTI

Narednog vikenda, odnosno 3. i 4. juna na terenima Fudbalskog kluba Mladost igraće se 9. Međunarodni turnir u fudbalu za mlađe kategorije „Olimpik Apatin 2017“.

Na jednom od najkvalitetnijih turnira za mlađe kategorije ove godine učestvovaće: Partizan, Crvena Zvezda, Spartak, zatim najkvalitetnije škole fudbala Olimpik Beograd, Bambi Zrenjanin, Meridiana Novi Sad, Tika Taka Subotica i mnogi drugi.

U subotu nastupaju generacije 2004,2006,2008 i 2010 dok u nedelju igraju 2005,2007 i 2009 godište.
Turnir startuje u 9 sati, a finalni mečevi su na programu oko 15.

Organizaotr turnira FK Olimpik na čelu sa Sretenom Kenićem obezbedio je prigodne nagrade za najbolje ekipe. Međutim najlepši poklon za sve mališane sigurno će biti u subotu kada će dugogodišnji kapiten subotickog Spartaka Vladim Torbica podeliti nagrade najuspešnijima ekipama.

Drugog dana turnira u nedelju, nagrade će podeliti zvanični promoter Olimpikovog turnira, fudbaler koji se trenutno nalazi na pripremama za kvalifikacioni meč sa Velsom, srpski reprezentativac Miloš Kosanović. Miloš prati i podržava rad fudbalskog kluba Olimpik od samog osnivanja, tačnije od 2008. godine i uvek se rado odaziva pozivima Olimpika.