УСПЕШНА ГОДИНА ИЗА ОДБОЈКАШКОГ КЛУБА “АПАТИН”

APATIN SPORT VESTI

Ова година била је успешна за одбојкашице Апатина у свим селекцијама. Сениорке ОК “Апатин” су 2022. годину завршиле као јесење шампионке и то без пораза. Пионирке и кадеткиње ће почетком 2023. године наставити такмичења на првенству Војводине међу најбољим екипама у pокрајини.
 
Ученице Гимназије “Никола Тесла” Апатин избориле су пласман на финални турнир средњих школа у одбојци и на крају заузеле друго место у Војводини. Оне су на школској олимпијади “СОШОВ 2022” у Зрењанину освојиле бронзану медаљу. Одбојкашице ОШ “Жарко Зрењанин” Апатин су такође избориле пласман на финални турнир школског првенства, основних школа, међуокружно такмичење које че бити одржано у месецу марту 2023. године у Суботици.
 
Најмлађе девојчице ОК “Апатин” су у 2022. години на турнирима широм Војводине освојиле велики број медаља, од чега је већина била златног сјаја.

Јована Вујновић је током лета боравила у Караташу на канпу одбојкашког савеза Србије, где су се окупиле најперспективниије одбојкашице Србије.

Као и претходних година и током лета у 2022. години велики број клубова из Србије и Војводине је на позив ОК “Апатин” своје припреме одрадио у Апатину.

И у 2022. години ОК “Апатин” је организовао турнир у одбојци на песку, турнир у мини одбојци и “Street volley Apatin 2022”. Међународни турнир “Street volley Apatin 2022” је окупио преко 400 екипа и више од 2500 девојчица и дечака из Србије и земаља региона Турнир је одржан, на 30 терена широм улице Српских владара и на Тргу Николе Тесле.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *