УХАПШЕН СОМБОРАЦ ЗБОГ ИЗНУДЕ

HRONIKA SOMBOR VESTI

Припадници Министарства унутрашњих послова у Сомбору ухапсили су З. К. (1971) из овог града, због постојања основа сумње да је починио кривично дело изнуда.

Ухапшени су и двојица осамнаестогодишњака из Сомбора, који се сумњиче за кривично дело принуда, док је кривична пријава у редовном поступку за исто кривично дело поднета против двадесетдвогодишњег мушкарца и двојице седамнаестогодишњака.

Сумња се да су, по налогу З.К. и уз посредовање двадесетдвогодишњег младића, двојица осамнаестогодишња са једним седамнаестогодишњим малолетником у децембру прошле године, у вечерњим сатима и ноћу, циглама разбијали стакла на вратима и излогу продавнице 48-годишњег мушкарца из Сомбора. Такође, сумња се да су један од осамнаестогодишњака и двојица седамнаестогодишњака, 12. децембра прошле године запалили капију и део зида породичне куће овог мушкарца.

Они су, како се сумња, на овај начин хтели да натерају 48-годишњег мушкарца да одустане од својих потраживања која проистичу из раније окончаног судског спора са З.К.

По налогу заменика тужиоца, З.К. и двојици осамнаестогодишњака одређено је задржавање до 48 сати и они су, уз кривичну пријаву, приведени Основном јавном тужилаштву у Сомбору.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *