УБЕДЉИВА ПОБЕДА КУГЛАШИЦА

APATIN SOMBOR SPORT VESTI

У сусрету 7. заосталог кола женске Супер лиге за куглашице, Апатинке су искористиле предност домаће стазе, али и несмотреност гошћи и са убедљивих 7:1 савладале Сингидунум из Београда.

У првом пару је било нерешено 1:1. Снежана Петровић (567) је узела поен Љиљани Kандић (546), а Марина Медић (507) је изгубила поен од Гордане Маринковић(511) за четири чуња.

Екипа Сингидунума није на време предала списак другог пара, па нису имали право наступа, самим тиме су изгубиле два поена, а Силвана Штулић је оборила (541) чуњ, док је млада Ноеми Хеђбели била веома добра и срушила је 537 чуњева. У трећем пару Наташа Нађ је узела бод Аници Радаковић (525) ,а Јелена Бараћ (519) је победила Милицу Антић (493).

Снежана Петровић је са својом резултатом ушла у најбољу шесторку кола домаћина.

Апатинке су задовољне освојеним бодовима, али и чињеницом да су у овом сусрету заиграле две девојчице из подмлатка коју су у сваком погледу оправдале очекивања.

Kуглашицама Апатина су остале још две заостале утакмице како би одиграле исти број утакмица као и остале екипе, са Бачком из Новом Сада где госују већ следећег викенда и са Банатом из Зрењанина.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *